El PDeCAT i ERC volen que l’Ajuntament s’adhereixi al nou programa català de tramitació dels tributs

Imatge d’arxiu

És un organisme que pretén aglutinar els diners que els ens públics catalans paguen a l’Estat en concepte d’impostos. Es calcula que són aproximadament 4.500 milions d’euros. Es tracta d’un programa que homogeinitza els criteris i simplifica la tramitació dels tributs titularitat de l’Estat.

La iniciativa es presenta avui a aprovació del Ple Municipal, en la sessió ordinària que començarà a les 18:30h. Es debatran un total de 14 punts, inclosos en l’ordre del dia, d’entre els quals en destaca el Pla Local d’Habitatge de Calella que, entre d’altres aspectes, aborda la qüestió dels pisos buits.

Es proposarà al plenari donar suport a la celebració del Correllengua 2017, i es donarà compte de les festes locals del 2018.

Igualment, i tal i com va informar Ràdio Calella TV, el Govern Municipal proposarà deixar sense efecte el procés per cobrir la plaça de tècnic de Medi Ambient, a compte de crear-ne una d’administratiu per donar servei a la nova l’Oficina Local d’Habitatge.

La sessió acabarà amb el torn de precs i preguntes. Es podrà seguir en directe per Ràdio Calella TV, a partir de les 18.30h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *