Calella permet el públic als equipaments esportius només en partits oficials

El consistori ha informat als clubs locals que podran permetre l’entrada del públic al Camp de Futbol de Mar, el Pavelló d’Esports del Parc Dalmau i la Piscina Municipal només en el marc de competicions esportives oficials. Les entitats seran les responsables de garantir el compliment de les mesures bàsiques de seguretat sanitària: distància de 2 metres, higiene de mans i ús obligatori de la mascareta. A més, a l’entrada hauran de recollir les dades dels assistents per poder establir la traçabilitat en cas de contagi. I sempre s’haurà de complir amb l’aforament de cada instal·lació.

Els equips esportius locals podran rebre l’escalf del públic en els partits oficials. L’Ajuntament de Calella els ha confirmat que permetrà l’accés als equipaments municipals després de prohibir-ho per la pandèmia de la Covid-19. Però ho limita únicament a les competicions oficials i sempre que es respectin les mesures bàsiques de seguretat: distància, mans i mascareta.

La responsabilitat de fer-ho complir serà dels clubs, també de recollir les dades de tots els assistents per garantir la traçabilitat en cas de contagi; tal com ha confirmat el tinent d’Alcaldia d’Esports, Marc Buch, en declaracions a Ràdio Calella TV.

Fins ara hem sigut molt estrictes i volem continuar sent-ho. La llei ens recomana tenir la traçabilitat de tothom perquè, en el cas de contagi, les autoritats sanitàries puguin detectar immediatament tots els seus contactes. Aquest és el procediment que demanem a les entitats que segueixin.

No es podrà sobrepassar l’aforament màxim permès en cada instal·lació esportiva.

L’acord de la Junta de Govern Local passa per permetre l’obertura al públic dels equipaments, però la decisió final la tindran els clubs responsables del seu ús.

Les entitats hauran de posar els mitjans perquè es compleixin les mesures. Potser en algun moment no hi poden donar compliment i prefereixen mantenir la porta tancada. O simplement per seguretat dels seus equips. Des de l’Ajuntament els donarem suport si és aquesta la decisió que prenen.

Aquest cap de setmana arrenca la competició oficial només per a tres equips de la Unió Esportiva Handbol Calella –el cadet i el sènior A i B- que juguen al Pavelló del Parc Dalmau, demà divendres 2 d’octubre i diumenge 4 d’octubre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *