Calella renova amb l’Screamin’ Festival fins el 2019

Montserrat Candini, Carlos Díaz i Núria Parella, avui dimarts
Montserrat Candini, Carlos Díaz i Núria Parella, avui dimarts

L’Ajuntament de Calella ha renovat fins a l’any 2019 el conveni amb l’empresa El Toro Records per a la continuïtat de l’Screamin’ Festival a la nostra ciutat.

Enguany, el festival dedicat a la música «Rock and Roll» dels anys 50 es farà entre el 6 i el 12 de juny amb tota una setmana d’activitats lúdiques i festives que culminaran amb el cap de setmana de concerts. Els escenaris seran, com cada any, el passeig Manuel Puigvert i a la fàbrica Llobet Guri.

Durant la signatura del conveni, el responsable del festival ha destacat que el cartell d’artistes varia any rere any. Aquest 2016 a dalt de l’escenari veurem autèntiques llegendes del «Rock and Roll». Carlos Díaz: “Nosaltres quasi mai portem els mateixos artistes. Tot i que al ser un tipus de música que va néixer fa quasi 70 anys i encara queden artistes de l’època en actiu i ens podem permetre tenir-los aquí. Aquest any tenim artistes de 80 anys que tocaran com quan van néixer. Tenim grups belgues, australians, dels EUA, d’Alemanya o Suècia”. 

LScreamin’ Festival deixa a la ciutat unes xifres importants. 2.000 pernoctacions amb una estada mitjana de 3 dies d’un públic que ve de 15 nacionalitats diferents. Unes xifres que avalen la seva continuïtat, segons ha remarcat l’alcaldessa. Montserrat Candini parla de la repercussió de l’Screamin a la ciutat: “Són unes persones que gaudeixen molt de la ciutat en la seva plenitud. Això vol dir que no només vénen per al festival sinó que passegen, compren a les botigues, van als restaurants, i tot el que representen les pernoctacions. Si fa dos anys parlàvem de 1750, ara crec que ja estem a les 2000 pernoctacions”.

Montserrat Candini ha anunciat que el cost aproximat d’aquest festival per al consistori està al voltant dels 19.000 euros.

Segons Carlos Díaz, el 60% del públic assistent és internacional i la resta de Catalunya i la resta de l’Estat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat