Calella reparteix per bars i restaurants estovalles de paper individuals amb recomanacions anti-Covid-19

Imprimir

“Per la salut de tots, respecteu les normes”, és el missatge que s’ha estampat a les 20.000 estovalles de paper que l’Ajuntament de Calella ha distribuit per bars i restaurants de la població dins del marc d’una campanya de sensibilització sobre les mesures de prevenció del contagi del coronavirus. A més, es recorda l’obligatorietat de l’ús de la mascareta, la distància de seguretat i la importància de la higiene de les mans. I també algunes recomanacions com pagar amb targeta de crèdit i no en efectiu.

Els missatges estan escrits en català, castellà i anglès a mode de recordatori de les principals mesures, i les més efectives, per prevenir la Covid-19. A la part inferior, hi ha un joc per als infants que consisteix en localitzar els set dibuixos de virus diferents a la resta.

L’Ajuntament de Calella impulsa aquesta campanya adreçada al sector de la restauració a través de l’Oficina de Recuperació Econòmica, amb un cost de 1.228,15 euros, sense comptar-hi la impressió. El consistori aprofita per recordar als establiments la conveniència de substituir les cartes dels bars i restaurants per pissarres verticals o codis QR perquè els clients se les puguin descarregar al mòbil.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat