Buhos estrena el videoclip “El dia de la Victòria” dirigit pel calellenc Ernest Vila

buhos web00000000

El videoclip dirigit i realitzat pel calellenc Ernest Vila “El dia de la Victòria” és el segon senzill d’avançament del nou disc que el grup de Calafell espera poder treure aquesta tardor. Flamant nou tema, que ho té tot per convertir-se en la cançó de l’estiu i que ha comptat amb la col·laboració de Miki Núñez, Lildami i la cantautora Suu.

El calellenc Ernest Vila ha estat l’encarregat de fer la producció audiovisual del nou tema. Amb un videoclip molt refrescant on, a més de veure a tots els components de la banda, també hi han participat més de 200 persones d’arreu del món fen una “V” amb els dits per mostrar que “Avui és el dia de la victòria”.

La majoria d’imatges del videoclip són de gent que s’han estat gravant ells mateixos fins al signe de la victòria. Hem rebut més de 200 imatges de gent de Taiwan, Islàndia, el Sàhara, Senegal, Gàmbia, Palestina… de moltíssims llocs. Ha estat increïble rebre tantes imatges de gent d’arreu del món durant dies tan durs com els que hem viscut. Per mi ha sigut com la meva medicina poder fer el vídeo durant el confinament.

La cançó i el videoclip arriben després de tres mesos de confinament amb versos que poden arribar a descriure moltes de les emocions que hem sentit durant aquests mesos.

Precisament si escolteu la lletra és això. Ho hem passat fatal moltes persones durant molts de mesos, nosaltres érem a casa editant el vídeo durant el confinament esperant que tot acabés i pugues arribar el dia de la victòria. Ara sembla que va arribant però encara som lluny. Espero que ben aviat puguem cantar la victòria definitiva.

Una cançó i un clip que està tenint una molt bona acollida i que ja acumula prop de 50.000 visualitzacions en menys de 24 hores a YouTube.

Recupera a continuació l’entrevista a Ernest Vila:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *