El NEC acull la Gala Lírica aquest vespre

cor harmonia

La novena temporada lírica es colarà aquest vespre al festival NEC. Serà amb una actuació d’òpera i sarsuela al Pati Escola Pia a dos quarts de nou del vespre. Un concert líric que repassarà les obres més populars i destacades de grans compositors com El Barber de Sevilla, de Gioachino Rossini, Madame Butterfly, de Giacomo Puccini, o la Cançó de Paloma. Una vetllada que entra dins la programació del NEC20 després que la 9a Temporada Lírica Ciutat de Calella s’hagi vist afectada pel coronavirus.

La 9a Temporada Lírica Ciutat de Calella es va veure obligada a posposar o cancel·lar totes les seves actuacions previstes per aquesta primavera i estiu pel coronavirus. Ara oferirà un petit tast al Nits d’Estiu de Calella. Allà una petita representació del Cor Harmonia oferirà un concert d’obertures i fragments de diferents òperes dels grans compositors de la lírica. Ho ha explicat el director de la Temporada Lírica, Albert Deprius. 

Farem un recital líric amb obres combinades. La primera part seran òperes, amb duos i trios, i la segona part serà només de sarsueles. Això anirà a càrrec de tres cantants, l’Eugènia Montenegro (soprano), Anna Gomà (mezzosoprano) i el Joan Garcia (Baríton). Tots tres acompanyats per la Laia Armengol al piano.

Un concert que serà íntim en un ambient idíl·lic, però allunyat de les grans posades en escenes de la programació de la Temporada Lírica. I és que el coronavirus ho ha capgirat tot i ha impossibilitat poder fer, amb corrent normalitat, les obres musicals de gran format.

El concert serà a dos quarts de deu del vespre al Pati de l’Escola Pia i tindrà una durada aproximada d’una hora i tres quarts. A diferència dels altres concerts del NEC, aquest vespre tan sols es farà un passi.

Fem una sola funció nosaltres. Vam estar valorant i teníem dues opcions. Fer dos passis però retallant programa o mantenir el programa que portem que és molt llarg i fer-ne només una funció. Serà un recital llarg dividit en dues parts.

L’aforament previst per aquesta nit és d’unes 300 persones que hauran de seguir totes les mesures de seguretat anti-Covid-19. Així mateix serà obligatori l’ús de mascareta.

Les entrades encara es poden comprar al portal entrapolis.com i també dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit.

A continuació recupera íntegrament l’entrevista Albert Deprius al programa La Ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *