Calella ret homenatge al pianista Lucky Guri

Sala Mozart, dissabte
Sala Mozart, dissabte

Envoltat d’amics i companys de professió, Lucky Guri ha recordat la seva carrera musical, els seus 50 anys a dalt dels escenaris. I ho ha fet en un lloc emblemàtic, a la Sala Mozart, espai on de ben petit va tenir els primers contactes amb la música.

La sala s’ha omplert de gom a gom en una nit màgica per a Lucky Guri. A l’escenari hem pogut veure moltes cares conegudes com els seus companys al mític programa de TV3, Tres pics i repicó, que es va emetre entre els anys 1988 i 1991. Antoni Bassas, Miquel Murga i Xavier Guix han recordat amb l’ajuda de Guri i el seu piano algunes de les anècdotes viscudes al plató de la televisió catalana: Guri: Jo m’ho vaig passar molt i molt bé.. Bassas: Va ser molt bo perquè en Lucky tenia molta experiència als escenaris i en Murga i en Guix també però al teatre, llavors estàvem la resta que començàvem a la tele i anàvem com un flam. Li dies Lucky toca una marxa turca, i ell sense cap problema, la tocava.

Un personatge mític que va compartir moltes hores de televisió amb en Lucky Guri i que no s’ha volgut perdre aquest homenatge ha estat l’actor Cesc Queralt, que interpretava el paper de Vicenteta al programa de TV3. Han passat els anys però continua mantenint l’esperit alegre i irònic, tal i com ha demostrat a l’escenari de la Sala Mozart.

A l’homenatge pels 50 anys de carrera, el calellenc ha estat acompanyat també pels membres de la Sextet Dixieland de Lucky Guri; i per les actrius Assumpció Ortet i Maria Rosa Serra.

L’alcaldessa de la ciutat ha tornat a insistir que amb l’homenatge a Lucky Guri es tanca el cercle després d’haver remodelat la Sala Mozart. I en nom de tots els calellencs, ha felicitat Lucky Guri per la seva contribució a la cultura i la creativitat de Calella i del país: “No fa massa que hem remodelat la sala, és un doble goig, per tenir-te aquí, el que representes per a nosaltres, els 50 anys de la teva carrera; i per fer-ho a la Sala Mozart. Valorem molt tot el que té a veure amb la cultura i la creativitat, i avui volem dir-te que t’estimem“. 

La nit d’homenatge al pianista Lucky Guri ha comptat també amb l’actuació de Mònica Green.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *