Convocada una nova edició de la Mostra Literària de Calella

Obert el termini de presentació d’obres a la Mostra Literària que convoca l’Ajuntament de Calella per a textos inèdits de prosa i poesia, en català i de temàtica lliure. La convocatòria general s’adreça a persones a partir de 6 anys, hi ha sis categories d’edat, i inclou dos premis extraordinaris: un de microrelats i un altre de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual. Les obres guanyadores passaran a la fase comarcal.

La Mostra Literària estableix sis categories d’edat per a la convocatòria general, a la que s’hi poden presentar obres de temàtica i extensió lliure, tant de prosa com de poesia. Els treballs s’han de presentar amb títol i sota pseudònim per mitjà d’instància al registre general de l’Ajuntament de Calella. El termini acaba el 20 de juliol.

Es concediran dos premis per cada grup i modalitat. Les guanyadores es presentaran a concurs a la 39a Mostra Literària del Maresme.

Les bases també contemplen dos premis extraordinaris. Un primer, de microrelats, també per a textos inèdits, de temàtica lliure i en català, i amb una extensió màxima de fins a 140 caràcters. No hi ha límit d’edat per als participants. El premi serà la participació a la mostra comarcal de les cinc millors obres.

El segon premi extraordinari és de relats breus i per a persones amb discapacitat intel·lectual, sense límit d’edat. Les obres poden ser individuals o en grup i s’acceptaran aquelles que siguin il·lustrades amb qualsevol tècnica. El premi serà la participació a la mostra comarcal per a les tres millors obres.

Podeu consultar les bases aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.