Calella s’assegura disposar de l’aparcament Mercat 2 un any més

mercat2 2

Gestvia i la propietat de la finca dels antics Tints Jané han allargat un any el contracte de lloguer de l’aparcament públic de vehicles que es va obrir l’any 2012. L’empresa municipal de mobilitat abonarà una quota mensual de 3.875 euros per a un espai amb capacitat per a 94 vehicles que es gestionen com a zona blava, i ubicats al costat de l’eix comercial de Calella.

El president de Gestvia, Albert Torrent, ha explicat que la voluntat municipal era prorrogar el contracte de lloguer per més anys però que això topava amb les intencions de la propietat.

“Seguirem les converses però ara la propietat ha volgut firmar només per un any perquè la seva intenció és vendre el terreny, que té un Pla Especial de Millora Urbana aprovat per l’Ajuntament. Mentre no hi hagi comprador, intentarem renovar-ho any a any”, ha indicat Torrent.

L’aparcament Mercat 2 es va posar en funcionament l’estiu del 2012, posant en rotació 94 places per a vehicles i ampliant l’oferta de zona blava a tocar de l’eix comercial. El primer contracte es va signar per quatre anys, per un import de lloguer mensual de 2.500 euros i deixant a càrrec de Gestvia les despeses d’enderroc de la fàbrica de tints i l’adequació del solar. L’acord assolit ara eleva la quota fins als 3.875 euros mensuals.

Torrent posa en valor la contribució a la millora de la mobilitat que s’aconsegueix amb aquesta bossa d’aparcament, més enllà de les anàlisis estríctament econòmiques sobre amortització de la inversió i de la despesa mensual.

“Gestvia és una empresa que té beneficis i la seva funció és aquesta, gestionar l’aparcament de la ciutat. Aquest n’és un important, bàsicament els dissabtes quan hem de buidar el pàrquing del Mercat. Les places fan un servei molt important per donar aparcament al centre de la ciutat, que és on més falta fa perquè hi passegen els nostres visitants”, ha dit.

El president de Gestvia destaca l’alta ocupació que registra l’aparcament Mercat 2 especialment a les nits i en dies festius quan està exempte de pagament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat