Divendres es pot anar a donar sang a l’Escola Pia

IMG-20160530-WA0002

Els alumnes de l’Escola Pia han preparat la campanya anual de donació de sang. Es farà aquest divendres dia 3 i els alumnes l’han dissenyat completament.

El lema guanyador és «comparteix la il·lusió de viure» i és el que proposava la classe de 5èC. Una de les alumnes que ha vingut a la ràdio a explicar-ho a estat Mariona Buch, que ha explicat el que han fet a l’aula per parlar de la sang. “Amb grups hem estat dient què és la sang i hem estat fent un dibuixet i un lema. Va venir una noia del Banc de Sang i ens va explicar què és la sang, com és, com podíem donar sang, depèn de quines persones poden donar sang i altres no…

Aquesta setmana els alumnes de l’Escola Pia aniran a promocionar la campanya i divendres faran de voluntaris i ajudaran als donants en totes les fases del procés. A més de Mariona Buch, també van venir a la ràdio Lluc Rebagliato i Duna Teis. “Anirem als carrers a repartir uns fulletons per la gent que vol donar sang. Siusplau que vinguin perquè hi ha gent que necessita sang, is i vinguessin els farien molt feliços. I anirem a fer enquestes pel carrer. També repartirem menjar i sucs als que hagin donat perquè no es debilitin. I també hi haurà un obsequi que farem nosaltres“.

Els tres alumnes van deixar ben clar per quins arguments cal anar a donar sang aquest divendres a l’Escola Pia. “Siusplau que vinguin perquè hi ha gent que necessita sang, que es posin al lloc dels altres, i no fa mal. És una punxadeta de no res. Aquest divendres us esperem. I penseu que aquelles persones que estan malaltes estaran bé ja i així la seva família estarà més contenta“.

La donació començarà a dos quarts de quatre i acabarà a les set de la tarda.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *