Calella s’estrena com a seu d’una Marxa Internacional de bicicleta

4

La versió llarga té 140 quilòmetres i més de 3.000 de desnivell acumulat. I el recorregut curt té 84 quilòmetres i 1.400 metres de desnivell.

5Aquest diumenge es fa la primera marxa internaconal cicloturista amb sortida i final a Calella. Té dos recorreguts i l’objectiu és que es consolidi com una de les millors marxes amb bicicleta del país.

Per ser la primera edició, l’organització espera comptar amb uns 250 participants José Vicente, del club organitzador, ha explicat que ara mateix ja és una de les proves de bicicleta més exigents de Catalunya, i també una de les més atractives, per la bellesa dels seus paisatges. Ell mateix ha comentat com està plantejada aquesta marxa. “Sortir i tornar a Calella i buscar les zones més dures de les rodalies. Plantegem un recorregut de 84km la curta i 140. Al ser la primera edició veurem si aquestes dates la les deixarem definitives per a les properes edicions, o segurament la canviarem a abril o maig“.

Qui vulgui anar a veure els corredors i animar-los, ho pot fer a la sortida i arribada de la prova, tal com ha explicat José Vicente: “Tenen la part de la sortida i arribada, davant la discoteca Memphis. Se surt a les 8:30, i l’últim corredor es preveu que arribi a les dues i poc del migdia“.

I qui vulgui anar una mica més lluny a veure la prova, com a punts destacats de pas hi ha Santa Fe del Montseny, Collformic i Collsacreu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat