Pequín celebra avui la seva revetlla anual

L’Associació Gent de Barri de Pequín organitza per demà la 26ena Revetlla a la Plaça dels Pequinaires de Calella.

Diapositiva 1La festa començarà  a partir de les 9 del vespre, amb sopar popular a base d’entrepans de pa amb tomàquet, amb pernil, fuet o formatge, servei de bar, coques i cava. I al cap d’una estona, cap a quarts d’11, començarà a actuar el grup musical Esquitx.

El president de l’entitat, Josep Maria Lloberas, ha explicat que aquest any sembla que farà bo i podran fer la revetlla, i no com l’any passat que la van haver d’anular per la pluja. “Com en tot el que fe, el principal és el temps. Es presenta bé, demà. Sembla que farà calor i bon temps. L’any passat el temps ens ho va aixafar tot. Ja ho tenim preparat, entrepans, coca, tota classe de begudes, i el conjunt ens ho fa molt bé cada any, són el duet Esquitx. Espere, que aquesta vegada sigui un èxit“.

Des de l’entitat esperen que la festa recuperi l’èxit d’edicions passades, després del parèntesi de l’any passat. I sembla que ho aconseguiran perquè Lloberas ha dit que hi ha hagut molta demanda de taules i reserves per sopar i ballar a la revetlla.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *