Calella s’implica amb el Dia Mundial de la Dansa

Calella ha celebrat aquest dissabte amb diferents activitats el Dia Mundial de la Dansa. La pluja però finalment ha fet la guitza i les activitats que hi havia programades a l’exterior s’han hagut de fer a la sala polivalent de la fàbrica Llobet Guri.

En aquest emplaçament, a la sala polivalent de la fàbrica Llobet-Guri, s’han fet els tallers de dansa creativa com ara els balls de bastons o les sardanes. Uns tallers que han despertat la curiositat dels més petits.

Queralt Pedemonte, de l’Agrupació Sardanista de Calella, es mostra satisfeta per l’alta participació tenint en compte que la sardana no és un ball habitual entre el jovent.

L’altre taller era el dedicat al ball de bastons. A la ciutat hi ha molta tradició amb els Bastoners de l’Escola Salicrú. La monitora de danses tradicionals, Jasna-Góra Picó, creu que el ball de bastons és una dansa molt assequible per a tots els públics.

Al matí, i a la sala d’actes de l‘Ajuntament Vell, es van fer xerrades a càrrec de la metgessa i ballarina Emília Pérez. Els assistents han pogut conèixer de primera mà alguns consells per prevenir lesions, aprendre a menjar sa o ballar més enllà dels 40 anys.

Emília Pérez parla de les lesions més freqüents quan es practica la dansa.

Una de les activitats amb més d’èxit ha estat la mostra de dansa que s’ha fet a la sala Mozart i que ha comptat amb la participació de totes les escoles de dansa participants a la jornada. Una gala que ha omplert de gom a gom la sala Mozart.

 
Gala Final del Dia Mundial de la Dansa

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *