El Conseller d’Empresa i Coneixement recull les inquietuds de l’empresariat calellenc

visita conseller baiget

Jordi Baiget s’ha compromès a traslladar al Govern de la Generalitat les necessitats que li ha transmès el teixit empresarial calellenc durant el dinar que han compartit avui a l’Hotel Bernat II.

Les dues parts han coincidit a indicar que el diàleg ha estat franc, productiu i distès. Els principals eixos de la conversa han girat a l’entorn de la promoció turística de la ciutat, enfocant la ciutat al turisme de qualitat, familiar i esportiu. Per aconseguir-ho una petició de l’empresariat calellenc és reduir el temps de viatge en tren fins a Barcelona i millorar la comunicació per carretera i tren amb Girona. El Conseller Jordi Baiget farà arribar la reivindicació al Govern i a Renfe per agilitzar les comunicacions, i afavorir el teixit empresarial de Calella, que ha definit en aquests termes: “Dinàmic, amb ganes de millorar, i molt professional. I am ganes de tirar endavant molts projectes. Això va bé per aquesta ciutat perquè tot el que es faci aquí redunda en positiu pels ciutadans de Calella, que podran continuar vivint aquí, treballant aquí, i fent els seus projectes de vida aquí“.

Per la seva banda, Sònia Hernandez, vicepresidenta de l’Associació Turística de Calella, ha agraït el temps que els ha dedicat el Conseller i la seva predisposició a solucionar els aspectes que preocupen al teixit empresarial calellenc. Hernàndez: “Sembla ser que el Conseller ho ha entès tot molt bé. Hem parlat d’altres qüestions com la política en general i de la situació de la crisi que ens afecta a tots. Només puc dir que ell ha pres nota de tot el que hem dit, cosa que li agraïm moltíssim, i també a l’Alcaldessa per haver-nos donat aquesta oportunitat, i espero que ho pugui transmetre allà on calgui“.

Al dinar i a la posterior visita del Conseller a la Piscina del Crol Center i al Museu del Turisme també hi ha assistit l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, i ha destacat que la comunicació entre la ciutat i la conselleria d’empresa serà fluïda. Candini: “El que més m’agrada i el que més m’emporto d’aquesta trobada és que no és únicament una primera trobada sinó que el que queda clar és que serà una conversa fluïda a partir d’avui“.

Empresaris, Conseller i Ajuntament també han coincidit en manifestar que el futur passa per la qualitat turística i no pas la quantitat, i Candini ha afirmat, amb rotunditat, que els empresaris han entès que «de l’incivisme no se’n pot fer negoci».

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat