Calella suma dues noves proves al calendari d’esdeveniments esportius

Foto: Gonzalo Rodríguez

Dues noves proves esportives s’estrenaran aquest any a Calella, ajudant a cobrir el buit que deixarà la Volta Ciclista a Catalunya i el triatló 70.3 IRONMAN, que per segon any consecutiu es disputarà a l’octubre coincidint amb la llarga distància. El consistori les ha presentat en un acte a l’auditori de Can Saleta que ha comptat amb la presència del ciclista català Purito Rodríguez, qui s’ha significat com un gran coneixedor i entusiasta del territori per on rodarà el Gran Fondo Calella del pròxim 29 de maig. Al cap de tres setmanes, el 19 de juny, es disputarà el Triatló Costa de Barcelona Herooi de distàncies olímpica i sprint, que impulsa el Club Triatló Creu Groga de Calella.

Ràdio Calella TV va avançar els principals detalls de la prova cicloturista Gran Fondo Calella SCOTT 2022, que s’estrena en el calendari d’esdeveniments esportius locals. L’organitza l’empresa mataronina Sports Events 360 i està pensada per a tot tipus d’esportistes. S’han definit tres recorreguts adaptats a diferents perfils, un d’ells de qualificació 5 estrelles amb sortida i arribada a Calella, cota 0, i un desnivell de 1.300 metres que els participants assoliran quan culminin els ports de Collsacreu, Collformic i Santa Fe del Montseny.

Es disputarà el diumenge 29 de maig i està apadrinada pel ciclista Purito Rodríguez, que ha ressaltat l’atractiu d’un traçat que coneix a la perfecció i que assegura és perfecte per als amants de les dues rodes.

El Montseny era una zona per entrenar fixe. Tot el recorregut que es farà pel Gran Fondo m’agrada molt, surt de la platja i això pot enganyar perquè té molta muntanya i s’arriba a pujar fins a 1.600 metres. Per Calella, tenir una muntanya tan dura i tan a prop és una meravella. Tinc ganes que arribi el dia 29 per gaudir-ho.

El Gran Fondo Calella està limitat als 1.000 participants. Les inscripcions estan obertes al portal sportevents360bike.com al preu de 46 euros, que inclou el dret a participació a la prova, un mallot oficial i l’accés a tots els serveis que posa a disposició l’organització.

També s’estrena la prova que organitza el Club Triatló Creu Groga de Calella per al diumenge 19 de juny, encara pendent de confirmar el traçat dels circuits de les proves olímpica (1.500m – 40km – 10km) i sprint (750m – 20k – 5k) amb què s’hi podrà participar. Núria Bruguera, de l’organització, garanteix una proposta interessant per a tot tipus de triatletes, des dels que s’inicien a l’esport com per als que es preparen per a les cites IRONMAN que Calella acollirà a la tardor.

Estem treballant perquè el gran públic pugui venir a disputar i gaudir de distàncies de triatló més curtes, que serviran als triatletes que participen a les proves IM i busquen fer un entrenament de qualitat sobre el terreny.

proves calella okL’alcalde accidental, Marc Buch, celebra que s’aposti per Calella per a l’organització de nous esdeveniments esportius i garanteix una resposta excel·lent del conjunt de la ciutat, predisposada a acollir a tots els participants i ajudar-los a gaudir al màxim de l’experiència.

Tenim la sort que la ciutadania està acostumada a tenir activitats, som una ciutat dinàmica i tenim ganes de recuperar l’alegria després de dos anys molt durs. Veureu, organització i participants, que us rebrem amb els braços oberts.

Podeu recuperar la presentació de les proves esportives a continuació:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *