Confirmada l’onzena edició de la Temporada Lírica Ciutat de Calella

Imatge d'arxiu

Associació Cor i Orquestra Harmonia i Ajuntament de Calella confirmen l’onzena edició de la Temporada Lírica Ciutat de Calella. Dies després que l’alcalde manifestés que encara no s’havia pogut concretar l’aportació municipal a l’esdeveniment, avui queda del tot garantida la seva celebració; tal com ha anunciat Albert Deprius en una entrevista al programa La Ciutat. La Temporada Lírica Ciutat de Calella 2022 es farà entre els mesos de maig a desembre, i amb algunes novetats.

La programació lírica començarà el 7 de maig amb una actuació de música de cambra, que es recupera; així com també el concert de la Festa Major petita, el juny. Albert Deprius, director musical i artístic de l’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, també ha avançat que tornaran a col·laborar amb el festival NEC, sense concretar si amb més d’una proposta.

Tampoc hi faltaran les cites claus d’anteriors edicions.

La resta de la programació ve a ser la mateixa que en d’altres edicions: una òpera, eal juliol; un concert simfònic amb solistes per finals de juliol al Parc Dalmau; el concert de Festa Major del setembre; i el concert de valsos per Nadal. En la roda de premsa explicarem amb detall quines formacions i professionals vindran.

L’Associació Cor i Orquestra Simfònica Harmonia repetirà data del concert de valsos i polques del Nadal per la festivitat de Sant Esteve. Les altres dates i els protagonistes de cadascun dels concerts s’explicaran en la roda de premsa que l’entitat i Ajuntament de Calella oferiran a finals de març.

Deprius ha celebrat que finalment s’hagi pogut resoldre la qüestió econòmica que garanteix la celebració de la temporada lírica:

Estàvem segurs que n’hi hauria per la voluntat compartida per l’Ajuntament i nostra. Però hi havia uns serrells per tancar, bàsicament econòmics; però s’ha tancat tot. Ara tenim el pressupost i la programació lligada, a punt per presentar.

Deprius ha posat de relleu que, més enllà de l’aportació econòmica, l’Ajuntament és part indispensable de l’organització perquè cedeix infraestructures i espais. Per cert, que els concerts de la programació es repartiran per diferents equipaments, públics i privats. Teatre de Sala Mozart, Parc Dalmau, Far i Escola Pia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *