Calella tornarà a tenir Club de Judo

Alumnes del gimnàs Judo-Tao d'Esplugues de Llobregat van fer al 2014 un entrenament a la Roca Grossa de Calella

S’ha creat durant aquest darrer any i a partir de setembre iniciarà la seva activitat amb classes per a petits i grans. La presentació de l’entitat, per començar a buscar preinscripcions, serà aquest dissabte.

Aquest dissabte al matí Calella celebra la Festa de l’Esport, una mostra de les diferents activitats esportives que es practiquen a la ciutat, exposades per tal que els veïns i veïnes les coneguin i puguin, fins i tot, fer-ne un tast. La Festa de l’Esport es farà al passeig Manuel Puigvert de 10h a 14h, i hi haurà un nou club esportiu que es promocionarà, per donar informació i fulls de preinscripció per al proper curs 2017-2018 que començarà al setembre. Estem parlant d‘un nou Club de Judo.

Joan Tur, del Club de Judo Calella, ha explicat els motius que han portat a la recent creació del nou club esportiu: “No n’hi havia cap últimament. En anys anteriors si que s’havia fet judo a Calella i ara portàvem anys que no hi havia aquesta possibilitat. I la donarem sobretot als nens i als més joves que pugui començar“.

El Judo és una art marcial japonesa, un esport de lluita, però on no hi ha gens de violència. El tatami estarà al col·legi La Minerva, i els alumnes hauran de tenir el seu kimono per jugar-hi.

S’hi pot apuntar gent de qualsevol edat, a partir dels sis anys endavant. Tota la informació l’oferiran dissabte al Passeig.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Joan Tur, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *