Torna la mostra de Postres Casolanes a benefici de l’AVAH

La segona edició es farà aquest dissabte i per participar-hi col portar unes postres fetes a casa, o bé anar-les a comprar, ja que els beneficis es destinen als diferents projectes de l’entitat.

PrintL’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital de Calella espera repetir l’èxit de l’any passat, quan van fer la Mostra de Postres Casolanes per Festa Major Petita.

A partir de les 9 del matí es podran portar postres fetes a casa al Mercat Municipal. També n’hi ha de pastisseries que hi col·laboren. I a partir de les 10 del matí es podran comprar les postres, a partir de 10€. Fina Pedret, de l’AVAH, ha comentat com tenen prevista la jornada: “Ja hem trucat a tots els que ho van fer l’any passat, i algun de nou. I nosaltres ens posem a una parada buida del Mercat, i la gent ens ha de portar un pastís, o crema, o el que vulgui, abans de les 10. Qui en fa ho porta desinteressadament, nosaltres hi posem preu, i podem fer uns quants cèntims que necessitem“.

I necessiten aquests cèntims per tirar endavant les activitats de l’AVAH, que no són poques. I costoses. “Gairebé tenim 90.000€ de pressupost a l’any. Tenim infermer, psicòleg, un professor per ensenyar a l’Encenall, fisioterapeutes a l’Espai ICTUS, una psicòloga per l’Alzheimer. Sembla que no però tenim nòmines i cada mes s’han de pagar“, ha dit Fina Pedret.

A més, tiren endavant projectes amb voluntaris, i el projecte de suport a final de vida amb Oncolliga. Per contribuir a tot plegat es poden portar postres, i no cal avisar prèviament.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Fina Pedret, emesa a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *