El Parc Dalmau celebrarà el seu aniversari amb la plantada d’un roure martinenc

Amics del Parc Dalmau farà dissabte 22 de juny la festa d’aniversari de l’espai verd: es compleixen 91 anys de la seva fundació. Les activitats començaran de bon matí i inclouran una visita guiada a càrrec del coordinador dels voluntaris, Josep Maria Juhé, i la plantada d’un roure martinenc que per l’ocasió ha donat l’Ajuntament de Calella. L’entitat aprofitarà la diada per celebrar l’obtenció del Premi Ciutat de Calella, el passat mes de maig.

Ho ha explicat Francesc Clarà, president dels Amics del Parc Dalmau.

Amb la junta vam decidir que el juny de cada any miraríem de fer una festa nostra al Parc, coincidint amb el mes que es fa el dia mundial del medi ambient. I aquest any fem la segona festa de la nostra història, i com també vam guanyar el premi Ciutat de Calella, d’alguna manera celebrarem el premi.

La diada començarà a les nou del matí. Els voluntaris del Parc Dalmau conviden a col·laborar en les tasques de manteniment que fan setmanalment per així donar a conèixer quina és la seva funció. Després es farà una visita guiada i didàctica que conduirà Josep Maria Juhé, que és el coordinador del voluntariat de l’entitat. Tot seguit, es farà la plantada d’un roure martinenc, donació de l’Ajuntament de Calella amb motiu de la diada.

Cada any, coincidint amb la nostra festa, plantem un arbre. L’any passat vam plantar un castanyer i aquest un roure martinenc. (…) El tema més important és el simbolisme. El fet de plantar un arbre vol dir que aquest parc va cobrant vitalitat. A més es planta l’arbre conjuntament amb els socis, voluntaris i tothom que vulgui venir.

El fi de festa serà un dinar popular de carmanyola al Pati de l’Ós, obert a tothom.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *