Calella vol una Setmana Santa amb els carrers buits

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

La Policia Local posa en marxa una operació conjunta amb Pineda de Mar per controlar els vehicles que surten de l’autopista i evitar l’entrada de persones procedents d’altres municipis amb la intenció de passar la Setmana Santa aquí. Aquesta s’afegeix a les accions que s’han estat fent a la carretera i també a l’estació de tren per garantir que es compleixen les mesures de confinament i els desplaçaments s’estan fent pels supòsits contemplats en el decret de l’estat d’alarma. Preocupa que hi hagi un relaxament aquests dies de Setmana Santa.

Montserrat Candini ha signat un ban d’alcaldia en què recorda que les restriccions per la pandèmia del coronavirus continuen vigents. Per tant, que només es pot sortir al carrer per anar a comprar aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat, i que sempre s’ha de guardar la distància social de, com a mínim, 1 metre. Altres supòsits contemplats són anar a treballar –cal portar el certificat de l’empresa-, desplaçar-se per anar a centres sanitaris, per assistir a persones vulnerables o passejar mascotes. Calella ha fixat una distància màxima de 300 metres des del domicili per treure el gos.

El comunicat també recorda que continuen tancats tots els equipaments, instal·lacions i espais públics. I que es botigues que poden mantenir l’activitat han de tancar a les 20h.

El comitè de crisi local trasllada a la ciutadania la importància que es continuï el confinament a casa per evitar la propagació del coronavirus. El president de la Generalitat de Catalunya demanava ahir a tots els municipis del país que blindessin els seus accessos per impedir els desplaçaments innecessaris.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat