Calella x La Marató comença a omplir la bossa per ajudar a la investigació de les malalties minoritàries

Bon inici de les activitats solidàries a benefici de La Marató, dedicada a la recerca mèdica i científica de les malalties minoritàries. Un centenar de persones van assistir dissabte a la nit al sopar benèfic organitzat per Calella x La Marató, i que va incloure diversos sortejos i subhastes.

Miquel Martí, impulsor de la iniciativa, ha lamentat que no s’hagués assolit la xifra d’assistència esperada, però dona per bo el resultat: 574 euros que aniran a parar a la bossa que fa Calella per fer pujar el marcador de La Marató.

Vam tenir 108 persones a sopar -96 de pagament perquè la resta eren els músics-; amb el sorteig vam aconseguir 124 euros, amb la subhasta a cegues, altres 80 euros; i amb la subhasta de la samarreta del Barça, 150 euros. Sumant-ho tot, en total es van recollir 2.474 que, traient les despeses del sopar, han quedat en 574 euros.

Al desembre es celebraran la resta d’activitats solidàries amb La Marató. Són el musical Boig per tu, de l’Associació de Teatre Solidari de Calella (Atsoc), que s’estrena el dijous 5 de desembre i que es representarà també els caps de setmana del 7 i 8 i del 14 i 15 de desembre a la Sala Mozart, amb entrades disponibles a taquilla i al portal teatresolidari.cat.

Calella x La Marató ha organitzat pel diumenge 8 de desembre al migdia una arrossada popular al Passeig Manuel Puigvert. Els tiquets es vendran el mateix dia i també es poden trobar de forma anticipada al taller Lluís Martí. Costen 7 euros i inclouen un plat d’arròs, pa i beguda.

La resta de programació solidària es concentrarà durant el cap de setmana del 14 i 15 de desembre. Encara no se’n coneixen tots els detalls.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *