Calendari de mobilitzacions en resposta a l’empresonament de part del Govern Puigdemont

Calellencs concentrats a plaça amb motiu de l'aturada de país, el passat 3 d'octubre

Crida per la democràcia ha apel·lat a la mobilització pacífica dels catalans per exigir l’alliberament dels presos polítics. Avui arrenca una setmana d’accions pacífiques i cíviques arreu del país que desembocaran en una gran manifestació a Barcelona, el diumenge 12 de novembre.

Per a les set del vespre d’avui divendres, la taula que agrupa 90 entitats, sindicats, federacions i agrupacions dels àmbits econòmic, social, polític i cultural del país convoca novament a la ciutadania a sortir al carrer en resposta a la decisió de la magistrada de l’Audiència Nacional d’enviar a presó a la meitat del Govern cessat de la Generalitat de Catalunya. Es crida a omplir les places dels ajuntaments catalans en la primera de les accions anunciades immediatament després de conèixer-se la notícia.

Es repetirà aquest diumenge l’encartellada pels carrers de pobles i ciutats de Catalunya, i l’acció final serà una gran manifestació a Barcelona. Està convocada pel diumenge 12 de novembre a les dotze del migdia, i s’espera que sigui un clam massiu en defensa de les institucions catalanes, la democràcia i l’alliberament dels presos polítics.

L’ANC-Calella per la Independència treballa per organitzar un desplaçament en autocar per assistir a la manifestació. A partir de dilluns a la tarda, obrirà el seu local del carrer Bruguera per donar-ne més detalls i vendre els tiquets.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *