Campanya de recollida de medicaments per a un poblat de Gàmbia

Grup de calellencs que fan la recollida de medicaments.
Grup de calellencs que fan la recollida de medicaments.

Un grup de calellencs i calellenques ha iniciat una campanya per recollir medicaments per a un poblat a l’interior de Gàmbia, a l’Àfrica occidental.
Ho han fet després de visitar Yaka Madina i veure que les necessitats bàsiques de sanitat no estan cobertes. Sota cap entitat o ONG, ara aquest grup d’amic vol recollir medicaments fins al març per poder dur-los als dispensaris rurals i abastir-los, almenys, d’una farmaciola bàsica.

Demanen paracetamol, gasses, tiretes, povidona, i antibiòtic, encara que ja sigui encetat. Han fet la crida Maria Pilar Roger i Albert Pruna, dos calellencs que van visitar el poblat de Yaka Madina ara tot just fa un mes, i van adonar-se de les pèssimes condicions sanitàries amb les quals conviuen.

Ens va venir un metge i ens va dir que no tenia absolutament de res per curar, ni una gassa. Vam decidir fer la recollida. Si recollim, el que recollim poden estar curats durant 2 mesos, estarem satisfets. Sobretot el que demanem és paracetamol, ibuprofèn, gasses, esparadrap, tiretes, povidona i antibiòtic, que ara com va per recepta és molt complicat i en demanem encara que sigui encetat.

Tots aquells que vulguin col·laborar ho poden fer fins al març portant medicaments de farmaciola bàsica a qualsevol dels establiments col·laboradors que són la perruqueria Roger, la tintoreria Morell i la ferreteria Negre.
De moment celebren que el poble calellenc estigui tan implicat i respongui d’una manera tan solidària davant d’un fet d’injustícia humanitària.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat