Donat d’alta al cap d’unes hores l’home intoxicat per gas

Un veí de Calella de 74 anys va resultar intoxicat per inhalació de gas la matinada de diumenge en el seu pis situat al carrer Puig de Popa. La Policia Local de Calella va rebre l’avís cap a dos quarts de quatre de la matinada després que un veí detectés una forta olor de gas provinent d’un immoble situat en el número 4 del carrer Puig de Popa. Els agents desplaçats fins al lloc dels fets van activar el protocol de seguretat i els bombers van poder comprovar que la concentració de gas provenia dels fogons de la cuina d’un dels pisos.

L’únic inquilí de l’habitatge va resultar ferit menys greu per inhalació de gas i va ser traslladat a l’hospital Sant Jaume de Calella on ahir mateix va ser donat d’alta. Els Bombers de la Generalitat també van desallotjar una vintena de persones del bloc de pisos de manera preventiva. Ho explicava aquest matí en declaracions a Ràdio Calella TV, l’inspector  en cap de la policia local de Calella, Joan Vilademat.

Vam rebre una trucada a dos quarts de quatre del matí, d’un veí alertant d’una forta pudor de gas. Vam traslladar una patrulla i van comprovar efectivament feia molta olor de gas i vam activar junt amb bombers l’habitual en aquests casos el protocol de seguretat i els bombers van desallotjar l’edifici per seguretat.

Un cop els bombers van desallotjar l’edifici van comprovar que la presència de gas provenia de l’interior d’un immoble on van localitzar a una persona inconscient per inhalació de gas i van detectar que hi havia un fogó mal tancat.

Vam entrar al pis d’on provenia l’olor i vam localitzar una persona inconscient, llavors ràpidament el personal del SEM va reanimar-lo, el va estabilitzar i el va traslladar a l’hospital on ja ha estat donat d’alta. Es va investigar i es va detectar que la fuita havia estat un fogó mal tancat de la cuina.

Dues hores més tard, cap a les sis del matí, els veïns van poder tornar als seus domicilis un cop finalitzades les tasques de ventilació i revisió.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *