La Corporació de Salut del Maresme i la Selva suspèn les vistes als pacients ingressats

hospital calella

Davant l’empitjorament de les dades i l’expansió de la Covid, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit suspendre les visites als pacients ingressats als hospitals de Calella i Blanes. Fins ahir es permetia l’entrada d’un acompanyant per pacient dins l’horari establert de visites. Segons han informat en les darreres hores a través d’un comunicat, aquesta mesura queda anul·lada temporalment per disminuir l’afluència de gent als centres hospitalaris i evitar la propagació de la Covid.

Ara, només es permetrà la visita d’una persona en casos excepcionals, com en situacions de final de vida o en infants hospitalitzats, i sempre sota el criteri del personal assistencial.

La implantació d’aquesta nova mesura coincideix amb l’entrada en vigor de les noves restriccions imposades pel Departament de Salut a causa de l’augment de casos positius per coronavirus en els darrers dies.
La Corporació també informa que en el cas de les consultes externes dels seus centres, es manté la limitació d’un sol acompanyant només en aquelles situacions imprescindibles.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *