Campoy es descarta com a cap de llista del PP a les municipals del 2023

Miquel Campoy, a la dreta, amb els membres de la nova junta del PP, acompanyats del president provincial

El PP de Calella continua treballant amb l’horitzó del 2023 i amb el clar objectiu de tornar a tenir representació a l’Ajuntament de Calella. L’agrupació local acaba d’elegir la nova junta, que té un perfil continuista amb Miquel Campoy a la presidència i un altre històric del partit, Josep Maria Vila, a la secretaria. Dins l’equip hi figuren també Josep Maria Pérez Basart –que ha estat regidor– i Dimitri Terentiev –l’últim cap de llista–, i s’hi incorpora Carmen Casilla. El president dels populars calellencs l’ha definit com un equip amb experiència en la política local i la gestió municipal, que tindrà l’encàrrec d’acompanyar la persona que liderarà el projecte de les pròximes municipals.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Miquel Campoy ha explicat que la decisió sobre el candidat o candidata no es prendrà fins passat l’estiu del 2022 i que hi ha diverses opcions sobre la taula. Això sí, s’ha descartat a ell mateix perquè diu que les municipals del 2023 han de marcar un punt d’inflexió en el que ha de ser el futur del PP de Calella.

Encara que tinguem dues o tres persones possibles, la decisió final ha de passar per la junta i la delegació provincial. No començarem el procés fins passat l’estiu de l’any que ve (…) No tinc la intenció de presentar-me. L’edat és l’edat, i entenem que s’ha de buscar una persona jove i preparada.

El candidat o candidata serà l’encarregada de liderar el projecte de rellançament del PP de Calella. Això passa per tornar a la institució local després que a les eleccions del 2019 no tinguessin el mínim suport necessari per ocupar almenys una de les cadires de la sala de plens i que sí entrés de nou el partit de Cs.

Campoy afirma que el seu objectiu és entrar-hi amb 3 regidors.

La feina que fem d’aquí a les eleccions i en funció dels partits que es presentin, podem tenir un bon resultat. I això vol dir, sent realistes, recuperar els 3 regidors que vam tenir la primera vegada que ens vam presentar.

El president del PP de Calella es mostra confiat en què recuperaran la confiança de la militància i els simpatitzants, i també molts dels vots que van perdre a les passades municipals. I entén que la dinàmica ascendent del partit a nivell espanyol també els hi ajudarà.

Hi ha una recuperació del PP i penso que els resultats no dependran exclusivament de la feina que es fa aquí o del cap de llista, sinó també del que impulsi el partit a nivell estatal.

Miquel Campoy, que va encapçalar l’única candidatura a la presidència del PP de Calella, va ser elegit ahir en un acte al qual també hi va assistir el president provincial, Manu Reyes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *