Campus de tecnificació ZonaTT Butterfly a Calella

Ha començat aquest dilluns a les instal·lacions del centre de tecnificació de la Fàbrica Llobet-Guri, seu del Club Tennis Taula Calella. Fins el divendres, i sota la supervisió tècnica de Petr Korbel, Roberto Galdon i Quim Mallorquí, més d’una trentena de jugadors reben formació per millorar el seu joc. El Campus Internacional ZonaTT Butterfly confluirà el cap de setmana en dues competicions: l’XI Open Internacional Zona TT de Calella -amb premis per valor de 5.000 euros- i el Triopen de Calella -amb un premi en metàl·lic per al guanyador de 500 euros-.

Jugadors de tennis taula de Bèlgica, Estònia, Suïssa, França, Anglaterra, Rússia, Itàlia, Portugal i Colòmbia; participen al costat de catalans i espanyols a un dels campus de tecnificació més prestigiosos. Es fa a les instal·lacions de la Fàbrica Llobet-Guri i es dona un servei gairebé personalitzat als esportistes, tal com ha reconegut Quim Mallorquí, director del programa.

Des dels serveis típics a nivell tècnic, fins la preparació física per començar la temporada, i treballem aspectes competitius i psicològics a demanda. Hi ha qui demana consells sobre material, una mica a la carta.

La diversitat de participants és un element que suma per avançar a nivell tècnic, segons ha assegurat Mallorquí.

La clau és que durant tot l’any estàs entrenant sempre amb els mateixos, i aquí tenen l’oportunitat d’entrenar amb gent amb estils i tècniques diferents. I això ajuda molt i nosaltres potenciem així les qualitats de cadascú.

El Campus es programa anualment poc abans de l’inici de la temporada de competició perquè els esportistes assoleixin una bona preparació a tots els nivells. Per aconseguir-ho compten amb espàrrings “de la casa”: les jugadores del Suris Calella Gabi Feher, Clàudia Pérez i Nora Escartin; Adrià Mallorquí, del Termotur Calella; i l’ex jugador Alberto Luño.

Les jornades de tecnificació s’allargaran fins divendres, i durant el cap de setmana els participants entraran en competició. Disputaran l’Open Internacional ZonaTT de Calella, pel qual s’han inscrit prop de 150 jugadors de categories absoluta i de veterans fins a alevins. Es repartiran premis per valor de 5.000 euros. Es lliuraran diumenge a la tarda abans que comenci el Triopen de Calella, una prova per eliminatòries directes a 3 punts sense filtres en els encreuaments.

El Triopen és una competició divertida emocionant, elèctrica… és un espectacle, en definitiva. Dura una hora i mitja i aconsellem a venir-lo a veure. S’ho juguen tot a tres punts, competeixen gent de diferents edats, i és molt divertit.

La competició de dissabte i diumenge és oberta al públic.

A continuació podeu recuperar íntegrament lentrevista a Quim Mallorquí, director tècnic del Campus Internacional ZonaTT Butterfly de Calella. 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *