Calella destinarà part de la recaptació dels concerts solidaris de Festa Major a l’Associació Catalana pels Drets Civils

Concert solidari de l'Orquestra Selvatana durant la Festa Major del 2015

Ho ha anunciat l’alcaldessa, Montserrat Candini, a través del seu perfil a les xarxes socials. Part de la taquilla que es faci per les actuacions de la Cobla Montgrins i del grup d’havaneres Port Bo -que acaben d’actuar a la cantada del Barri de Pequín- es posaran a la caixa que té l’associació que agrupa els familiars dels presos i exiliats pel procés, per donar-los veu i donar-los suport econòmic en la seva defensa.

Candini ha piulat aquest matí l’acord el Govern Municipal del PDeCAT i el PSC sobre la finalitat solidària que tindrà la recaptació dels concerts de la Festa Major de la Minerva, que cada any es destinen a entitats diferents. Aquest 2018 anirà, en part, a l’Associació Catalana pels Drets Civils. El projecte del SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona va rebre 4.005 euros de la taquilla de l’any passat.

Amb el seu anunci ha vingut també a confirmar qui actuarà a Calella el pròxim mes de setembre, en el que és només una petita part de la programació de Festa Major que encara es manté en secret.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *