Campus per emprenedors a Tordera

S’organitza un retir d’emprenedors a Tordera. Els dies escollits pel retir són el 23 i 24 de setembre al campus Can Benet Vives de Tordera. L’esdeveniment és organitzat per Exit Product amb el suport de ComunicAcció.

La idea del campus és convidar als emprenedors a sortir de la zona de confort i a descobrir quins són els factors d’èxit que tenen en comú els projectes que triomfen. Tot això, en un ambient de creativitat i servint-se del treball en equip.

Ricard Planas, gerent de Exit Product i impulsor del projecte explica com va sorgir la idea.

En les meves formacions intento generar una energia i una creativitat adequada per poder donar moltes idees als emprenedors i el que em vaig trobar va ser que després de quatre hores marxàvem i l’endemà havíem de crear l’ambient adequat creatiu. Aleshores vaig pensar que crear un camp durant un cap de setmana seria ideal perquè aquestes persones poguessin sortir de la seva zona de confort i ser molt més creatius amb un temps adequat.

Ricard Planas ha explicat a Ràdio Calella Televisió quin programa segueixen a l’hora de fer aquest retir per a emprenedors.

A les activitats seguim un programa que són set fases. Donem la benvinguda als emprenedors, creem l’entorn adequat perquè es coneguin, perquè presentin els seus productes i després anem explicant i experimentant les set fases que nosaltres hem trobat que tenen tot el projectes d’emprenedoria que triomfen. I el que fem és acompanyar els emprenedors a linear.

Emprendre compartint amb altres emprenedors és cada vegada més habitual usant fórmules com Networkings, Jornades, Cursos, Seminaris o retirs.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *