El conflicte de les ambulàncies es manté amb noves mobilitzacions per demà divendres

Protesta dels treballadors del transport sanitari a Calella

Demà divendres tornen les aturades parcials al servei d’ambulàncies que presta l’empresa Transport Sanitari de Catalunya a la regió sanitària de Girona i l’Alt Maresme.
Continua el conflicte laboral després que la sisena trobada de mediació no hagi arribat a bon port.

La trobada feta aquest dimecres al departament de Treball s’ha tancat sense cap acord i els treballadors mantenen el calendari de mobilitzacions. El portaveu del Comitè de Vaga, Juan Ramon Rodríguez, ha explicat en una entrevista a l’Info Migdia que la trobada d’ahir va ser llarga i infructuosa.

Demà divendres hi haurà aturades parcials i talls a la carretera N-II, a la rotonda de Can Bartolí, a Tordera. Les dues aturades del servei seran, una de 6 a 10 del matí i l’altra de 14 a 18 hores. Recordem que ja es van fer dues els divendres 11 i 25 d’agost. La que hi havia prevista pel dia 18 es va suspendre en senyal de dol pels atemptats de Barcelona i Cambrils. Si no s’arriba a cap acord en els propers dies, a partir del dia 8 la vaga serà de 24 hores.
Els treballadors reclamen que l’empresa Transport Sanitari de Catalunya compleixi amb les condicions del contracte d’adjudicació i no precaritzi les seves condicions laborals ni empobreixi el servei de transport sanitari urgent i no urgent que reben els pacients de la regió sanitària de Girona i l’Alt Maresme. Juan Ramon Rodríguez ha explicat que compten amb la complicitat dels usuaris, sobretot dels que han de fer servir de manera més habitual aquest servei sanitari.

Els sindicats majoritaris del sector també reivindiquen més control per part del SEM i del Servei Català de la Salut per garantir la gestió de la companyia.

Aquí pots escoltar l’entrevista íntegra amb Juan Ramon Rodríguez, portaveu del comitè de vaga.

 

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *