Candini, candidata número 27 de Junts pel Sí per Barcelona

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, és la candidata número 27 de la demarcació de Barcelona de la llista de Junts pel Sí, de cara a les eleccions al Parlament del 27 de setembre.

Aquesta llista independentista l’encapçala Raül Romeva i té com a candidat a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, que va amb el número 4, precedint a Oriol Junqueras.

Carme Forcadell i Muriel Casals ocupen la segona i tercera posició d’aquesta llista independentista, que aplega Convergència Democràtica, Esquerra Republicana, entre d’altres formacions i que compta amb el suport de l’ANC i Òmnium Cultural.

L’alcaldessa Montserrat Candini s’ha mostrat molt il·lusionada davant dels propers comicis:«Per mi és un honor i un gran privilegi perquè lògicament estem davant d’un moment històric pel país. I poder tenir el privilegi de formar part d’aquesta llista tan transversal amb tantes sensibilitats diferents però amb un comú denominador que és la defensa del país i de la nostra gent. I per la defensa del país i la nostra gent és evident que del que estem parlant és la voluntat de crear un estat propi que pugui donar tots aquests instruments i que ens pugui fer ciutadants lliures enlloc de subordinats d’un estat que de manera continuada ens ataca i que sobretot intenta que no siguem un país pròsper i amb igualtat de condicions com qualsevol altre país del món», ha indicat.

Montserrat Candini ha indicat que en aquestes eleccions hi ha dues qüestions: «Junts pel sí o Junts pel no» en referència als partits que defensen una Catalunya dins d’Espanya. La candidata calellenca  té previst participar activament a la campanya de Junts pel Sí.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.