Campoy: “El votant del PP esperava un discurs més contundent”

El president del PP de Calella creu que el discurs moderat que ha desplegat el partit en campanya els ha penalitzat en forma d’una clara pèrdua de vots que han anat a parar a VOX. Miquel Campoy ha reconegut que no han obtingut bons resultats al conjunt de Catalunya i també a Calella, on han aplegat només 202 suports.

Per Campoy, el partit haurà de reflexionar sobre el to utilitzat en campanya per corregir-ho i tornar a ser importants a Catalunya com ho són a Espanya. Creu que el seu electorat reclamava més contundència en qüestions com el procés d’independència o la llengua.

La campanya que ha fet l’Alejandro Fernández ha estat molt correcta però també entenc que hi ha part dels nostres votants que esperaven un discurs més fort. En el sentit de parlar del procés d’independència, la llengua… Alguns temes pels quals esperaven un discurs més fort.

El president dels populars a Calella ha recalcat que és el PSC qui ha guanyat les eleccions a Catalunya i ha dit que a Cs l’ha castigat l’ ambigüitat del seu missatge.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Julian Gutiérrez ha dit:

    El candidat del PP és molt bo, però en Casado, amb les seva debilitat, amb el cesament de Cayetana, etc, segueix sense entendre als constitucionalistes que viuen a catalunya i es senten traïts. L’enemic no és VOX, són els partits independentistes, i aquests no es curen fent-lis pobret, se’ls cura aplicant la llei cada dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.