Candini: “De cap de les maneres la Festa al Cel el 24 i 25 de setembre”

Montserrat Candini, arxiu

L’alcaldessa Montserrat Candini ha dit de manera taxativa que la Festa del Cel no es farà a Calella el cap de setmana del 24 i 25 de setembre.

Durant una entrevista al Bon Dia, Candini ha insistit que «de cap de les maneres» es pot fer durant aquell cap de setmana de Festa Major de la Minerva i la Fira de Calella i l’Alt Maresme ja que són dies en què la ciutat està molt tensionada i amb tots els recursos humans de l’Ajuntament abocats en aquests dos esdeveniments. Tot i dir no a aquell cap de setmana, no descarta que es pugui fer en un altre moment: “De cap de les maneres el cap de setmana del 24 i 25. És la Festa Major i la Fira i tenim tots els recursos humans abocats en aquesta qüestió. Tenim la ciutat molt tensionada aquell cap de setmana”.

L’alcaldessa ha insistit que no es pot prendre una decisió de manera precipitada i improvisant. En aquest sentit, veu essencial estudiar el que representa a nivell d’inversió per a la ciutat tot i que seria un suport logístic ja que l’aportació econòmica aniria via patrocinis empresarials.

A la pregunta si és una prioritat per a Calella acollir aquest esdeveniment, Candini ha dit que no, tot i entendre que hi ha un relat social, un segment important de la població que ho veu bé.


L’alcaldessa també ha reconegut que ha parlat amb l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, per estudiar la possibilitat de fer conjuntament l’esdeveniment. En declaracions a Ràdio Calella, Xavier Amor ha confirmat que ara per ara no és una prioritat per Pineda celebrar la Festa del Cel i que, en cap cas es farà si són les quantitats que han aparegut als mitjans.

Xavier Amor ho veuria positiu si hi participen altres administracions a nivell econòmic. En tot cas, ha subratllat que no tanca la porta a res, que primer vol tenir de primera mà tota la informació i reunir-se amb els organitzadors d’aquest esdeveniment. Una trobada que es podria mantenir la propera setmana i a la qual hi participarien Candini, Amor i representants de la Festa al Cel.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *