La Montnegre participarà a la Barcelona Beer Festival amb la seva segona cervesa artesana

La cervesera de l’Alt Maresme, fundada l’any 2016 per un canetenc i dos calellencs, participarà per segon cop al festival cerveser que es celebrarà entre el 16 i el 18 de març a la Farga de l’Hospitalet. Atorrentada és la seva segona creació, i de cada ampolla que venguin destinaran 5 cèntims d’euro a les neteges del fons marí.

Pere Badalló ha subratllat el compromís social de la cervesera artesana de l’Alt Maresme. Amb l’Ermitana van contribuir a la reconstrucció de Sant Andreu de l’Arboceda, propietat dels Amics Escoltes del Montnegre; ara ho faran amb la tasca que realitza el Club Esportiu Subaquàtic de Calella. Badalló, un dels tres fundadors de La Montnegre, juntament amb Santi Triviño i Adrià Dangla; ha explicat, gairebé de forma poètica, que tots els elements s’han pensat per lligar la seva segona creació amb el territori i els seus projectes.

El que acaba portant les deixalles al fons marí són els torrents, i d’aquí el nom. Ho vam voler lligar tot, també el color de la cervesa que és marró, el mateix que té l’aigua quan baixa per les rieres

D’Atorrentada n’han produït a l’entorn dels 700 litres, i se’n prepara un nou lot que farà que arribin al miler. És una elaboració amb fort caràcter, de fins a 8,4º, en la qual hi predominen els malts i amb unes notes intenses.

Busquem una cervesa que es faci poc a la terra, que sigui diferent. Ens hem decidit per una cervesa d’estil alemany on el pes principal el tenen les maltes. Té unes notes de caramel, de brioixeria, pa i fruita seca

Estan molt contents de participar a la Barcelona Beer Festival, que l’organització hagi considerat la seva segona creació per ser servida com una de les 400 millors cerveses del món. Es podrà degustar entre el 16 i el 18 de març a la Farga de l’Hospitalet de Llobregat; però no així al Carpe Birrem de Calella, que se celebrarà per Setmana Santa.

No perquè no volguem, sinó que l’organització no s’ha posat en contacte amb nosaltres. Ens n’hem assabentat per les xarxes i per Ràdio Calella TV. Ja l’any passat no ens vam posar d’acord perquè volíem una participació activa i no encaixava amb el format de set vetes i l’Ajuntament. Sap greu perquè sempre ens agrada participar en els pobles on estem arrelats

Les cerveses de La Montnegre es poden trobar en bars i restaurants i establiments especialitzats de l’Alt Maresme, com Calella, Canet de Mar, Arenys de Mar i també Malgrat de Mar.

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a Pere Badalló, de la cervesera artesana La Montnegre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *