Per aquesta nit concert simfònic o cinema?

Dues propostes, una musical i una altra cinematogràfica, dins el Calella Festival de Cinema, per gaudir del divendres

La proposta musical és un concert simfònic a càrrec de l’Orquestra Simfònica Harmonia de Calella.
Aquesta jove formació, però amb una gran experiència, enguany ens ofereix la 5a Simfonia de L.V.Beethoven i la Suite Orquestral de Carmen de G. Bizet. L’OSH ha participat en diverses òperes, sarsueles, concerts i festivals de música clàssica d’arreu de Catalunya. El seu director titular és Albert Deprius, també un dels cantants lírics més internacionals i guardonats del nostre país.
Orquestra Simfònica Harmonia es podrà escoltar a les 22.00 h, al Pati de l’Escola Pia, per un preu de 8 €.

Si no tens les entrades anticipades, encara ets a temps de comprar-les a les taquilles, dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit.
Per arribar al Far de Calella, hi ha un servei de transport públic gratuït amb parada a Turisme (N-II) a partir de les 20.45 h. En cas de pluja, l’espectacle es realitzarà a la Fàbrica Llobet-Guri.

I a la Platja Gran, es podrà visionar a les 22.00 h, Hotel Transsilvània 2, en català i subtitulada en anglès.
Tot sembla millorar a l’Hotel Transsilvània. S’ha suprimit la rígida norma establerta per Dràcula de “només per a monstres” i també s’accepten clients humans. El que preocupa al comte és que el seu
nét adorable, Dennis, meitat humà i meitat vampir, no dóna cap senyal de vampirisme. Aprofitant que Mavis ha anat a visitar els seus sogres humans, Dràcula recluta els seus amics Frank, Murray, Wayne i Griffin per fer que en Dennis passi per un camp d’entrenament de monstres. El que ignoren és que Vlad, el pare rondinaire de Dràcula, està a punt d’arribar a l’hotel. I quan descobreix que el seu nét no és de pura sang i que els humans poden assistir a l’establiment les coses es compliquen. Una seqüela d’Hotel Transsilvània que ens ho farà passar d’allò més bé.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *