Candini: “Junts pel Sí continuarà amb el seu full de ruta”

Montserrat Candini, arxiu
Montserrat Candini, arxiu

A l’espera que aquesta tarda es reuneixin els membres del Tribunal Constitucional per anul·lar la declaració sobiranista que va aprovar el Parlament de Catalunya aquest dilluns, la diputada i alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha dit aquest matí a aquesta emissora que Junts pel Sí continuarà amb el seu full de ruta establert.

Montserrat Candini s’ha mostrat molt taxativa als micròfons de Ràdio Calella: “Miri jo el que sí li puc dir que nosaltres com a Parlament de Catalunya, que és l’autèntic sobirà de la voluntat popular, en funció de les majories que sorgeixin al Parlament nosaltres seguirem fent el nostre full de ruta que és tranquil, serè, fent les estructures que es necessitin per poder donar resposta als nostres conciutadans. I jo crec que les amenaces i pors no tenen espai en un relat polític del segle XXI”. 

Montserrat Candini ha dit també que espera que demà finalment Artur Mas pugui ser investit president de la Generalitat. Per a Candini, el fet que Mas sigui el president ve avalat per 1.650.000 vots. És, segons ella, un percentatge molt elevat de la ciutadania que el 27S va apostar per la candidatura de Junts pel Sí: “Esperem que demà finalment es pugui passar aquest segon tràmit i definitiu. Jo crec que no hi ha major legitimitat que la dels vots i aquesta legitimitat es constata d’una manera claríssima. Jo confio eh. La Cup dóna les raons pel seu no però jo insisteixo que la legitimitat d’1.650.000 vots respecte als 330.000 que són molts però lògicament el resultat és molt contundent i molt clar. Nosaltres ens vam presentar amb Junts pel Sí i sempre s’havia dit que el nostre candidat era l’actual president, Artur Mas”.

La diputada al parlament de Catalunya ha destacat que molts països d’Europa ja estan fent veure als membres del Govern espanyol, a porta tancada, que la solució passa per deixar fer a Catalunya un referèndum pactat amb l’Estat espanyol.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *