La PAH Maresme Nord i Tordera se solidaritza amb 3 famílies de Coria del Río que seran desnonades

Membres de la PAH Maresme Nord enganxant cartells al Santander aquest matí
Membres de la PAH Maresme Nord enganxant cartells al Santander aquest matí

Un grup de membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca del Maresme Nord i la PAH Tordera ha fet aquest matí una acció a l’oficina del Banc Santander de Calella, situada al carrer Església amb Sant Pere.

Els activistes han enganxat cartells a tota la façana de l’entitat bancària i un cop dins han omplert de papers de diaris tota l’oficina per reclamar la dació en pagament i un lloguer social per a 3 famílies que tenen una hipoteca amb aquesta entitat bancària.

De fet, l’acció d’avui a Calella forma part d’una campanya estatal de suport a aquestes tres famílies que són de la població sevillana de Coria del Río. Els afectats porten 197 dies acampats davant de les oficines del Santander de Coria del Río esperant una solució a la seva problemàtica.

Aurora Rubio és coordinadora de la PAH Tordera i ens ha explicat com està la situació per aquestes 3 famílies sevillanes: “Els han denunciat amb fets falsos i porten ja quasi 200 dies de lluita. La d’avui aquí a Calella forma part d’una campanya de suport estatal. Estem a l’espera que ens diguin alguna cosa. Volem una solució per aquestes famílies. Els han enganyat amb la contractació de la hipoteca i no els volen fer la dació en pagament”. 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *