El rebut de l’IBI s’apujarà 23 euros de mitjana

L’equip de Govern Municipal descarta modificar les ordenances fiscals vigents i, de cara al 2017, es mantindran els tipus impositius i també les taxes. Això farà que el rebut de la contribució dels immobles s’encareixi entre 18 i 28 euros.

L’actualització anual de la base liquidable de l’Impost de Béns i Immobles arran de la darrera actualització del valor cadastral de les finques, l’any 2010, farà que la contribució s’apugi uns 23 euros de mitjana a Calella. El Govern Municipal ha decidit no rebaixar el coeficient que s’hi aplica, fent que es produeixi la variació a l’alça.

“Fins el 2021 augmentarà la base liquidable per acomodar-se al valor de la revisió real del 2010″, ha recordat el tinent d’Alcaldia d’Hisenda, Jordi Sitjà, qui en declaracions a Ràdio Calella TV ha explicat que el que s’ha vingut fent és rebaixar el coeficint perquè hi hagués una congelació efectiva de l’impost. “Aquest any no s’abaixarà”, ha anunciat, afegint que la decisió afectarà a 11.000 dels 16.000 rebuts que es tramiten a Calella.

Pel que fa a la resta d’impostos i taxes municipals, queden com estan ara, també el llistat de bonificacions socials vigents.

La concreció de les ordenances fiscals és un element clau per a la confecció del projecte de Pressupost Municipal, ja que en determina la totalitat del capítol d’ingressos. El tinent d’Alcaldia d’Hisenda ha informat que l’executiu ha començat a treballar-hi i que la previsió és que es porti a aprovació del plenari abans d’acabar l’any.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *