Candini lamenta les formes del CCM en la decisió de retirar ajuda a l’IM

Ironman 70.3 del 2015

L’alcaldessa de Calella ha anunciat a aquesta emissora que ja treballen des del Govern municipal per aconseguir noves subvencions i ajudes per a l’Ironman. Un anunci que fa després que s’hagi conegut que el Consell Comarcal ha retirat la subvenció de 25.000 a la triatló internacional.

Montserrat Candini ha lamentat que no hagi rebut cap trucada ni cap comunicat des del Consell Comarcal sobre aquesta decisió. Insisteix però que buscaran alternatives per compensar als organitzadors: “Sí, efectivament ara ho mirarem bé per poder reequilibrar la situació i poder compensar la situació”.

Des del Consell Comarcal argumenten la decisió a la retallada en les inversions en el pressupost d’aquest any i a més diuen que la prova esportiva està plenament consolidada, i com a activitat de promoció privada que és ja disposa dels recursos econòmics suficients per continuar en solitari. Candini insisteix en l’impacte que la prova té per a tot el territori“Jo crec que no han sabut analitzar bé l’impacte de l’IM per a la comarca i el conjunt del territori, és un aparador i ens ho diu M1TV que durant la realització de la prova ho miren per «streaming» 140.000 persones connectades, és un aparador magnífic”. 

Candini considera un càstig passar d’una subvenció de 25.000 a una de zero euros.

El punt més polèmic és el que fa referència al fet que alguns municipis del Maresme han posat en dubte que l’Ironman aporti un benefici real a tota la comarca i no només a la seu, que és Calella.

Els 25.000 euros es destinaven a pagar la concessionària de l’autopista C-32 perquè permetés la circulació dels vehicles que no podien passar per l’N-II quan estava tallada per la prova esportiva.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.