El CN Calella no passarà els rebuts als abonats de la Piscina Municipal

La Piscina Municipal, com la resta d’equipaments esportius de Calella, porten una dotzena de dies tancats, sense activitat. Va ser una de les primeres mesures ordenades des del consistori per evitar la propagació del coronavirus, i sembla que anirà per llarg. Oficialment, s’haurà de guardar confinament fins l’11 d’abril, tot i que ja circulen informacions que apunten que es podria allargar fins el 25 d’abril. El pròxim serà un mes en blanc i per això alguns clubs esportius han anunciat que no cobraran les quotes per les activitats i cursos que realitzen. Des del CN Calella, que té la concessió de la Piscina Municipal, també s’ha confirmat que tampoc els rebuts als abonats.

Toni Soler, gerent del CN Calella, ha confirmat que es congelen tots els cobraments a abonats i usuaris fins que no es reprengui l’activitat.

És una decisió socialment important, pensant en la gent que s’ha de quedar a casa i sense ingressos. Per això, i fins que no es reprengui l’activitat, no passarem quotes el mes d’abril (…) Això resta una part important dels ingressos, que ens venen de les quotes i dels cursets. Tindrà un impacte econòmic important i es farà difícil la gestió.

I això els ha portat a prendre una segona decisió, la de presentar un ERTO que, segons ha dit Soler, ha de permetre equilibrar els comptes del CN Calella, que és l’única entitat esportiva local que la concessió per gestionar un equipament municipal.

Ho hem consensuat amb els treballadors, que han entès molt bé que es tracta d’una situació excepcional i que hem d’ajustar ingressos i despeses.

A les famílies que ho demanin, i mentre duri l’estat d’emergència, el CF Calella congelarà el cobrament de les quotes mensuals i retornarà la part proporcional dels abonaments trimestrals o anuals a qui hagués triat aquesta opció de pagament. David Garcia, el president en funcions de l’entitat, ha reconegut el daltabaix econòmic que provocarà el coronavirus.

Es retornarà la quota i els que hagin pagat abonaments també es retornarà a les famílies que ho demanin. Però també hi haurà l’opció, i així se’ls plantejarà, de compensar aquest temps amb les quotes de la pròxima temporada. Ho parlarem amb cadascuna d’elles quan hagi passat aquesta crisi, que esperem que sigui el més aviat possible.

Serà llavors quan s’hauran d’asseure a quadrar els comptes, ja de per sí prou justos. Malgrat tot, la decisió de la junta directiva ha estat garantir el pagament a proveïdors i a tota la plantilla de tècnics aquest mes de març.

CB Calella també ha anunciat que es congelen les quotes d’abril i fins que duri l’aturada d’activitat pel coronavirus. El president, David Fors, ha explicat a Ràdio Calella TV que s’estan plantejant presentar un ERTO que afectaria al conjunt als tècnics de l’entitat.

S’ha decidit no passar quotes als socis. I també estem estudiant la possibilitat de presentar un ERTO perquè sinó no ens en sortirem. Estaríem parlant d’uns 20 treballadors, bàsicament entrenadors i entrenadores.

El CTTC estudia la millor fórmula per respondre davant dels socis sobre les restriccions imposades pel coronavirus, minimitzant l’impacte sobre les seves pròpies finances. Aitor Puig, director esportiu del tennis taula calellenc, ha explicat que alguns socis i sòcies els han comunicat que, sigui el que sigui que decideixin, seguiran pagant les mensualitats.

La quota de març l’hem mantingut per intentar que l’afectació sigui mínima. No hem pogut donar el servei però ha sigut per una causa majors. Llavors a l’abril o no passarem el rebut o farem descomptes, o es podrà venir més dies. Amb tot, tenim socis que entenen que estem en una situació extraordinària i seguiran pagant quota perquè el club ho necessita.

Des de la UEHC s’ha indicat que encara no s’ha pres cap decisió sobre la gestió que es farà de les quotes mensuals que es passen als seus socis i sòcies.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *