Intercepten un vehicle que circulava amb excés de velocitat i sense assegurança

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar l’origen dels productes que es van trobar a l’interior d’un vehicle que circulava amb excés de velocitat i sense l’assegurança obligatòria pel carrer Sant Joan. Els fets van passar aquest dilluns a la tarda, i s’han identificat els quatre ocupants del turisme, tres veïns de Calella i un de Malgrat de Mar, amb edats compreses entre els 48 i els 28 anys.

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra van interceptar aquest dilluns a les tres de la tarda un vehicle que circulava per sobre del límit de velocitat permès al carrer Sant Joan, i sense l’assegurança obligatòria. Els agents van notificar la infracció a la Policia Local, que també va desplaçar-se al lloc dels fets, i van fer un escorcoll a l’interior del vehicle, trobant al maleter una quantitat important de productes de supermercat dels quals no van poder acreditar-ne la compra mitjançant el tiquet. Entre ells, tomàquets, detergents o aigua. En un segon escorcoll, més exhaustiu, van trobar altres productes sota els seients del cotxe.

És per això, que la policia catalana ha obert una investigació per determinar l’origen de la mercaderia, que no va ser intervinguda. Sí que es va identificar els quatre ocupants del vehicle, tres persones veïnes de Calella i una altra de Malgrat de Mar, d’edats compreses entre els 48 i els 28 anys.

La Policia Local ha tramitat una denúncia per excés de velocitat i per falta de l’assegurança obligatòria.

Segons ha pogut saber Ràdio Calella TV, entre els productes que transportaven també hi havia begudes alcohòliques i que el vehicle va ser inicialment retirat per la grua municipal i traslladat al dipòsit.

Compartir

Potser t'interessa

2 Respostes

 1. Joanet ha dit:

  Home, excés de velocitat (tot i que si ja anaven a 50km/h ja es excés i no es cap bogeria), val. Sense assegurança, val. Però que poseu que portaven tomàquets, detergents, aigua i begudes alcohòliques, no crec que sigui cap delicte per remarcar-ho a la noticia.
  Només faltava que poseu que so gitanos, romanesos, negres o magrebins i ja teníeu la guinda del pastís.

 2. Jordi.A. ha dit:

  No ho entenc.. O aquí hi ha informació que la policia no ha volgut revelar, que el redactor de la notícia no explica i darrere l’actuació policial hi ha més de l’evident o això és una “merda de notícia” explicada amb massa pompa i redactada de manera una mica tendenciosa.
  És que si no, no dóna ni per un titular curt: “La policia intercepta un cotxe que circulava per l’interior de Calella per excés de velocitat i sense assegurança obligatòria” Fins i tot podríem discutir fins a quin punt una infracció de trànsit és notícia, però la resta?? És tot informació circumstancial que no aporta res!
  El que potser notícia és saber com passa la policia d’aturar un cotxe a registrar-lo dos cops i de manera tan minuciosa o perquè un ciutadà ha d’acreditar on ha realitzat la compra de productes de supermercat o com la policia podrà demostrar l’excés de velocitat (si ho han fet a ull o disposaven de radar).
  Com deia al principi potser resulta que aquí hi ha algun tipus de trama o delicte greu que de moment no es pot explicar i es farà més endavant, les meves disculpes, però sinó, el que s’ha fet és estirar una anècdota com un xiclet fins a convertir-la en noticia.
  Si finalment aquest fos el cas, recomano que algun redactor es traslladi un matí a l’estació de Renfe, si pot ser quan hi hagi els revisors, hi trobarà de tot: Dotacions de Policia Local, Mossos d’Esquadra, agents de seguretat privada, personal de l’autoritat ferroviària per un costat i per l’altre persones que viatgen sense validar títols de transport, retencions d’individus, identificacions, denúncies, multes, persones que transporten motxilles amb continguts que no es poden determinar o que no en poden justificar la compra. Ep! Conflicte assegurat! l’article pot ser èpic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.