Candini: “Mai posaríem en perill l’estructura comercial de Calella”

Imatge d'arxiu

L’endemà de fer-se públic que l’Associació de Comerciants ha presentat al·legacions a la modificació urbanística que permetrà la construcció d’un supermercat Aldi, l’alcaldessa Montserrat Candini ha explicat al programa La Ciutat que segueixen defensant el projecte en benefici general de la ciutat. Ha afirmat amb rotunditat que des del Govern Municipal mai es plantejaria res que posés en perill el teixit i l’estructura del comerç local, tot i reconèixer que l’associació té dret a presentar al·legacions en defensa dels seus interessos. Amb tot, Candini ho atribueix a una falta d’informació i, en aquest sentit, ha fet notar un canvi de tarannà de l’actual junta directiva. Fins i tot ha dit que un dels seus membres milita de forma activa en un partit de l’oposició. Calella en Comú, en aquest cas.

“Farem mans i mànigues per tirar el projecte endavant”, ha assegurat Montserrat Candini en declaracions al programa La Ciutat, aquest matí, després d’assegurar que el projecte de l’Aldi és compatible amb l’estructura comercial de Calella.

Mai posaríem en perill aquesta estructura, de cap de les maneres, i estem perfectament convençuts que el projecte de l’Aldi és compatible (…) Ens mirarem les al·legacions amb la cura i el rigor necessari, però ens devem al conjunt de la ciutadania i és bo. Farem mans i mànigues per tirar-ho endavant.

Candini ha posat en qüestió la visió de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial sobre l’impacte de l’Aldi en el teixit comercial, recordant que es basen en una enquesta realitzada a 45 empresaris quan Calella té un total de 1.050 establiments comercials i de serveis. A tot això, l’alcaldessa ha lamentat que en cap de les trobades que ha mantingut amb la nova junta mai se li hagués traslladat la inquietud que ara han fet pública en relació a l’Aldi i la disponibilitat de places d’aparcament. És per això, i després d’assegurar que va tenir coneixement de la presentació de les al·legacions a través de les xarxes socials, que Candini lamenta el canvi de tarannà dels actuals membres.

El president fa molt bona feina, tots els membres de la junta fan molt bona feina però a vegades el fet que algun membre de la junta faci una militància activa en un partit de l’oposició tampoc ajuda. (…) És la número quatre dels comuns, no és cap secret i no passa res. El tarannà és diferent, ens sap greu, però insisteixo que ens n’haguem d’assabentar per les xarxes, em sap greu.

Amb tot, Candini entén que els comerciants hagin presentat al·legacions i assegura que des del govern municipal les estudiaran.

 

A continuació pots recuperar íntegrament l’entrevista a l’alcaldessa Montserrat Candini.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *