Crida a les xarxes socials per donar suport a la Guàrdia Civil en resposta a la marxa contra les forces d’ocupació

Aquest vespre tindrà lloc per tercer any consecutiu la marxa “Fem-los fora”, en record als episodis de l’octubre del 2017. Diverses entintats de l’Alt Maresme i partits polítics han organitzat la marxa per exigir la retirada dels cossos policials espanyols. La primera es va fer el 3 d’octubre del 2017, després dels moments viscuts de tensió i violència, amb guàrdies civils i policies nacionals, allotjats en hotels de Calella i Pineda de Mar. D’altra banda, a través de xarxes socials s’està organitzant una contra manifestació en suport a la Guàrdia Civil, a tres quarts de vuit davant de la caserna.

Sota el lema “Fem-los Fora” la manifestació unitària de tot l’Alt Maresme començarà a dos quarts de vuit del vespre a la plaça de l’Ajuntament i farà marxa fins a la plaça de Catalunya. Des de l’organització s’ha demanat als assistents que portin una maleta buida com a símbol per fer fora a la Guàrdia Civil.

La marxa ja es va fer l’any passat, quan unes 400 persones van caminar des de Pineda de Mar fins a Calella sota el lema Fem-los Fora. Enguany, es reedita la marxa en commemoració als dies 2 i 3 d’octubre de 2017, quan les dues poblacions van allotjar centenars de policies espanyols i on es van viure moments de tensió, inclús amb episodis de violència per part de les forces policials espanyoles.

La primera mobilització es va fer el 3 d’octubre del 2017 coincidint amb l’aturada general de país per protestar contra les càrregues de la policia espanyola durant la jornada del referèndum.

Mobilització en suport a la Guàrdia Civil

Com a resposta a la marxa independentista, s’està fent una crida a través de xarxes socials per organitzar una contra-manifestació en suport a la Guàrdia Civil. Sota el lema No esteu sols la concentració en defensa als cossos policials començarà a tres quarts de vuit del vespre davant de la caserna de la Guàrdia Civil de Calella. No hi ha cap entitat al capdavant d’aquesta concentració.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Jorge ha dit:

    Visca Espanya i Visca la Guàrdia Civil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *