Candini pren la iniciativa i activa una ronda de contactes per conformar govern

La guanyadora de les eleccions municipals a Calella, Montserrat Candini, obrirà avui mateix ronda de contactes amb la resta de forces que han obtingut representació a l’Ajuntament de Calella. En declaracions al programa La Ciutat, Candini s’ha mostrat satisfeta pels resultats obtinguts, malgrat haver perdut uns 400 vots, i ha revelat que ja preveia que els vuit anys de govern li passarien factura. “La meva porta era treure 7 regidors”, ha admès.

Junts per Calella ha estat la llista més votada amb el 28,39% dels sufragis que li atorguen sis regidors, dos menys dels que tenia fins ara. Ha passat dels 2.708 vots que la candidatura de Convergència i Unió que ella encapçalava va recollir el 2015, als 2.321 d’ahir. Es deixa pel camí poc menys de 400 vots, i això li comporta perdre dos dels seients que ha tingut al Ple Municipal en l’últim mandat.

Candini considera que han aguantat prou bé el desgast que suposa estar 8 anys al Govern Municipal i ha posat de relleu la distància que mantenen amb ERC.

Tenia al cap 7 regidors. Era la meva porta (…) El desgast i la complexitat de moltes coses, però malgrat això el resultat ha estat molt bé (…) Tampoc ha estat frec a frec, i guanyar quatre vegades consecutives les municipals, ho agraeixo i me’n sento molt satisfeta.

La guanyadora de les eleccions i alcaldessa en funcions de l’Ajuntament de Calella reiterava la seva oferta de mà estesa amb la resta de partits. Com a guanyadora de les eleccions pren la iniciativa obrint una ronda de contactes, avui dilluns mateix.

He quedat amb Pepe Torres i he enviat missatges a Xavier Ponsdomènech i Josep Maria Juhé; ara, per respecte a les converses, em quedo en aquest inici del diàleg i d’intercanvi de propostes (…) Dependrà de les altres forces però a mi m’agradaria que aquesta mateixa setmana quedés tancat.

Junts per Calella tindrà sis regidors a l’Ajuntament de Calella en el pròxim mandat municipal 2019-2023. A Montserrat Candini l’acompanyaran Marc Buch, Montserrat Mateu, Josep Gibert, Albert Torrent i Ramón Llamazares.

Els caps de llista d’ERC, Calella en Comú i el PSC van desplaçar-se ahir mateix a la seu de Junts per Calella per felicitar personalment a Candini per la seva victòria.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *