Ponsdomènech (ERC) s’obre al diàleg refermant el seu compromís pel canvi i la transformació

ERC de Calella ha estat la segona força més votada a les municipals, sumant més de 500 vots als resultats del 2015, però quedant-se amb els quatre regidors que tenia. El cap de llista, Xavier Ponsdomènech, admetia ahir en el programa especial de la nit d’eleccions de Ràdio Calella TV que el resultat s’havia quedat curt en relació a les seves aspiracions de portar el canvi a l’Ajuntament de Calella.

Ahir, a la seu dels republicans al carrer Sant Josep, es va seguir amb tensió l’evolució de l’escrutini, que va ser molt variant a mesura que anava avançant. Amb el 100% escrutat i els resultats sobre la taula, Ponsdomènech reiterava el seu compromís per treballar pel canvi a l’Ajuntament de Calella. Es mostrava obert al diàleg i, per tant, sense descartar cap aliança.

Els nostres valors republicans ens demanen diàleg. Escoltarem a tots els partits polítics, dialogarem amb tothom; però nosaltres ens presentàvem com el canvi i no ha pogut ser. Tot i així hem augmentat el 4% i 500 vots, estem contents per aquesta part; però hem de seguir creient en el que apostàvem: el canvi i la transformació.

El Grup Municipal d’ERC en el pròxim Ajuntament de Calella estarà format per Xavier Ponsdomènech, Pilar Rocafort, Carles Ferrer i Míriam Sellés.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *