Candini promou una trobada entre cònsols i els empresaris turístics de Calella

cof

L’alcaldessa de Calella ha activat contactes amb representants internacionals per promocionar la destinació turística i contribuir a la recuperació econòmica de la ciutat. Montserrat Candini ha enviat una carta als cònsols de França, Alemanya, Itàlia, Rússia i el Regne Unit a visitar la ciutat i reunir-se amb empresaris turístics per “fer un intercanvi d’impressions”. L’acció es va donar a conèixer ahir, aixecant les crítiques de la CUP i Calella en Comú. Els dos partits de l’oposició han lamentat que no se’ls hagués informat prèviament.

En la carta que ha adreçat l’alcaldessa, s’explica als cònsols quina és l’experiència de Calella com a capital del turisme de la Costa del Maresme i de quina manera s’està preparant el teixit empresarial per fer front a la crisi de la Covid-19. Fonts municipals han recalcat que aquesta acció forma part del pla de rellançament de la ciutat com a destinació turística i s’emmarca dins l’estratègia de recuperació de l’activitat empresarial.

Des de l’oposició, la CUP i Calella en Comú han reaccionat en les últimes hores, a través de les xarxes, lamentant que no se’ls hagi informat prèviament.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat