El coronavirus també ens deixa sense la Fira de Calella i l’Alt Maresme

fira concert00000000

El calendari d’esdeveniments culturals i lúdics de Calella compta amb una nova cancel·lació important. La de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, que aquest 2020 havia de celebrar l’edició número 40 i que finalment es posposa un any per culpa de la crisi sanitària, tal com va confirmar ahir l’Ajuntament de Calella. En un comunicat de premsa, el consistori exposa les dificultats per organitzar l’esdeveniment sense conèixer les mesures de seguretat que seran vigents al setembre.

El recinte firal al Passeig Manuel Puigvert és un espai a l’aire lliure d’aproximadament 5.000 metres quadrats que anualment rep unes 30.000 visites, segons xifres facilitades per l’organització. Amb aquestes dades a la mà, i desconeixent les mesures de seguretat que s’hauran d’aplicar al setembre, l’organització de la Fira de Calella i l’Alt Maresme ha decidit cancel·lar la cita d’aquest 2020 i traslladar l’edició número 40 al setembre del 2021.

L’Ajuntament argumenta també dificultats logístiques i de comercialització dels estands, que es podrien veure reduits en nombre. En el comunicat es parla d’un terç de l’ocupació i de l’aforament de l’espai, tot i que el pla de desescalada del govern espanyol no detalla com seran els esdeveniments i actes considerats multitudinaris a la nova normalitat, que és l’escenari en el qual es trobaria Calella al setembre.

De tot plegat se’n salva el tradicional vermut solidari de l’Hospital, que sí es muntarà al Passeig Puigvert i passarà a formar part dels actes de la Festa Major de la Minerva.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *