Candini: “Som a Brusel·les per demostrar que només s’entén la democràcia a partir del dret a votar”

Candini amb l’alcadessa de Sant Pol de Mar (Foto: @lili_garrido)

L’alcaldessa de Calella participarà aquesta tarda a l’acte organitzar per l’Associació Catalana de Municipis i l’Associació de Municipis per la Independència per denunciar, al cor polític d’Europa, “la persecució judicial i ideològica” del Govern de Carles Puigdemont.

Montserrat Candini ha subratllat la voluntat del municipalisme de donar suport als “representants legítims de Catalunya”.

“És evident que el Govern espanyol persegueix les idees, ens han fet creure que posar urnes i votar és un delicte. I davant d’això, 235 alcaldes estem aquí per ajudar a internacionalitzar el conflicte i que al cor d’Europa. Nosaltres que tenim la representació democràtica de tants llocs del país, diem que no estan sols i que només s’entén la democràcia a partir del dret a votar”, ha declarat.


Candini ha dit desconèixer si finalment el president i els consellers del seu Govern assistiran a l’acte que tindrà lloc a les cinc de la tarda al centre cultural Bozar de la capital belga. “Estem esperançats que en algun moment poguem demostrar-los el nostre efecte i la voluntat que tenim de lluitar per retornar a la normalitat democràtica”, ha indicat l’alcaldessa en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Quant a la convocatòria electoral del 21-D, l’alcaldessa de Calella ha insistit, en la línia del que Carles Puidemont ha declarat aquest matí, que la millor opció és presentar-s’hi amb una llista unitària i transversal que aglutini també als representats de la societat civil.

“Seria un missatge claríssim per la gent empresonada perquè seria una imatge horrorosa per a les persones que estan privades de llibertat que hi haguessin recursos tacticistes que no fes defensar la llista unitària”, ha conclòs l’alcaldessa.

Recordem que avui és la data límit per formalitzar el registre de coalicions de partits perquè concorrin a les eleccions del 21-D convocades pel Govern espanyol del PP emparant-se en l’aplicació de l’article 155 de la Constitució.

 

A continuació podeu recuperar íntegrament l’entrevista a l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *