Candini valora els canvis al Govern de la Generalitat

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, considera que els canvis al govern de la Generalitat que avui a fet públics el President serviran per coordinar de manera clara el referèndum de l’ 1 octubre. Candini ha elogiat la tasca fet pels consellers que han deixat el Govern i afirma que el que ha passat avui demostra la fermesa de no fallar i complir amb el compromís que hi ha amb la ciutadania.

Candini ha senyalat que el nou Govern suposa contuïtat amb la tasca iniciada que ha de portar a posar les urnes el dia 1 d’octubre. L’alcaldessa de Calella ha valorat positivament la feina que han fet els Consellers fins ara i afirma que els canvis demostren compromís.

Candini en ser preguntada per Ràdio Calella Televisió s’ha expressat així:”Els governs que hi ha hagut han portat cap el referèndum perquè tothom ha fet la seva feina. El govern que avui s’ ha canviat és el govern definitiu que ja s’encara a tot el treball i la coordinació d’ una manera molt clara de cara a l’ 1 d’octubre“.

El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha remodelat avui l’executiu català de cara al proper 1 d’octubre. Puigdemont ha confirmat els relleus de la Consellera de presidència, Neus Munté, el d’ Interior, Jordi Jané, i la d’ Ensenyament, Meritxell Ruiz. Els nous titulars d’aquests departaments són Jordi Turull, Joaquim Forn i Clara Ponsatí . El secretari de l’executiu, serà Víctor Cullell, en substitució de Joan Vidal.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *