El Secretari General de l’Organització Mundial del Turisme visita el Museu del Turisme

El Secretari General de l’Organització Mundial del Turisme, Taleb D. Rifai, col·laborarà amb la ciutat de Calella perquè el Museu del Turisme sigui un referent mundial. Rifai ha valorat molt positivament aquest equipament i ha fet una crida a favor del turisme sostenible.L’alcaldessa, Montserrat Candini, considera que aquesta visita és un reconeixement internacional cap el treball fet des de la ciutat per posar en marxa el Museu.

Taleb Rifai ha elogiat la ciutat de Calella i la tasca feta pel Museu per tal de recollir l’evolució del Turisme a la ciutat. El Secretari General de l’Organització Mundial del Turisme, ha volgut destacar els canvis en aquest sector els darrers anys tot passant d’un turisme de baixa qualitat a un turisme d’alta qualitat. A més, ha vogut incidir en la necessitat d’anar cap a un turisme sostenible, no solament respectant el medi ambient sinó també l’economia i la societat. Precisament aquest 2017 és l’ any del Turisme pel desenvolupament Sostenible segons les Naciones Unides: “Abans de deixar Calella, vull estar segur que l’ alcaldessa serà una gran defensora del turisme sostenible. La sostenibilitat no és solament una qüestió de protegir el Medi Ambient sinó que segons la definició de les Nacions Unides té tres bases, la mediambiental, la social i la econòmica”.

Candini ha afirmatque aquesta visita és un reconeixement al que representa el Museu. A més, suposa estrènyer la col·laboració amb l’OMT per difondre’n els objectius i convertir-lo en un referent per als centres educatius i formatius del sector.

L’Organització Mundial del Turisme ha donat suport des d’un primer moment al projecte del Museu del Turisme de Calella. Rafai s’ha compromès a fer el possible perquè el Director General de la UNESCO, Ban-Ki Moon, visiti el Museu per conèixer la feina que s’ hi fa.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *